Problémy s dostupnosťou hlasových služieb ST

27.01.2005 Celý región

26.1.2005 - V súvislosti s výmenou časti technologického celku na technológii NGN /Next Generation Network/ s cieľom zvýšenia stability a kapacity platformy,...
26.1.2005 - V súvislosti s výmenou časti technologického celku na technológii NGN /Next Generation Network/ s cieľom zvýšenia stability a kapacity platformy, ktorá bola realizovaná dodávateľskou spoločnosťou, sa vyskytli problémy s dostupnosťou hlasových služieb v pevnej sieti.

Slovak Telecom uvedené problémy eviduje od dnešných skorých ranných hodín v 239 lokalitách stredného a východného Slovenska.
Špecialisti ST, v spolupráci s dodávateľskou spoločnosťou, intenzívne pracujú na odstránení problémov tak, aby zákazníci mohli opätovne využívať telekomunikačné služby v plnom rozsahu a kvalite. Telefonická prevádzka sa už začala v postihnutých lokalitách obnovovať.
Spoločnosť Slovak Telecom sa za vzniknuté problémy ospravedlňuje a zvažuje možné kompenzácie pre svojich zákazníkov. O ďalšom vývoji situácie bude spoločnosť informovať priebežne.
Radoslav Bielka,
hovorca, Slovak Telecom, a.s.
 

Vyberte región